Om mig

Caradonna trädgårdsdesign ägs och drivs av mig, Helena Gustafsson. Jag är utbildad lärare i grunden och även keramiker med egen ateljéverksamhet och har erfarenhet från flera olika branscher som jag gärna drar nytta av när jag ritar trädgårdar. Sen barnsben drivs jag av ett passionerat intresse för färg och form, speciellt inom den gröna miljön och jag har i många år ritat trädgårdar på beställning och arbetat med växt och möbelförsäljning på R.O.O.M. i Stockholm. Jag säljer även handplockade varor som appellerar till en trädgårdsälskares sinne.

Varmt välkommen till min sköna GRÖNA värld!.

Diplomerad trädgårdsarkitekt

Sedan 2017 vidarutbildar jag mig till Diplomerad trädgårdsarkitekt vid Trädgårdsakademin och jag beräknar att vara klar i december 2018. Under min studietid erbjuder jag därför rabatterade priser. Läs mer om detta under fliken TJÄNSTER.

Jag illustrerar din dröm!

En trädgårdsritning kan visa hur skuggorna vandrar, hur rabattens höjd kommer att gestalta sig eller hur ditt hus kommer att samspela med de valda träden och buskarna. Allt är möjligt och lite därtill. I ett datorprogram kan du se din trädgård från olika perspektiv, i 2D eller 3D och i både sitt eller ståhöjd. Du väljer själv vad du behöver för att din trädgård skall ta form. Jag hjälper dig!

 

Ingen design är den andra lik.

När jag ritar din trädgård får du en unik handritad skiss som på ett fint sätt illustrerar dina drömmar och på ett tydligt sätt beskriver hur jag tänker mig just din trädgård. Du kan välja mellan att få en handritad skiss på högkvalitativt linnepapper eller en datorritad trädgårdsskiss utformad i Sketch Up  

Varför heter företaget Caradonna?

Ja, det kan man ju undra. Men det handlar såklart om en växt. Salvian är en av de vackraste växter jag vet och just sorten 'Caradonna' är en av de finaste sorterna med sina lila stjälkar och stadiga växtsätt, blommar från juni till september och älskas av bin och fjärilar. Salvian är en färgklick i rabatten och kan båda användas i maten och njutas av i en bukett. Egenskaper som jag värderar högt. Valet av företagsnamn blev alltså lätt, Caradonna trädgårdsdesign!