INGEN DESIGN ÄR
DEN ANDRA LIK

 

 

 

 

 

När jag ritar din trädgård får du en tydligt formgivet underlag som ger dig en konkret plan så att du kan börja gräva direkt. På ett fint sätt illustrerar jag dina drömmar och hur jag tänker mig just din trädgård. I de olika paketlösningarna kan du välja mellan en mängd olika underlag, alla kunders behov är skräddarsydda för att passa just dem.   
Jag arbetar både digitalt och analogt men levererar alltid mina ritningar både via mail och i pappersformat. Själv tycker jag att det är skönt att kunna bläddra och kika på plats.

Om mig

Caradonna trädgårdsdesign ägs och drivs av mig, Helena Gustafsson. Jag är utbildad lärare i grunden och även keramiker med egen ateljé och har erfarenhet från flera olika branscher som jag gärna drar nytta av när jag ritar trädgårdar. Sen barnsben drivs jag av ett passionerat intresse för färg och form, speciellt inom den gröna miljön och jag har i många år ritat trädgårdar på beställning och arbetat med växt och möbelförsäljning.  Jag håller även trädgårdskeramikkurser. Sedan 2018 driver jag Caradonna trädgårdsdesign med fokus på lättskötta och vackra trädgårdar med  en tidlös prägel och fokus på smarta och hållbara materialval 

Varmt välkommen till min sköna GRÖNA värld!.

Utmärkelser, kurser och priser

Årets nyföretagare 2019 Haninge

2019 blev jag utsedd till Årets nyföretagare i Haninge. Som en del av motiveringen går att läsa:

"Med hållbara lokala produkter skapas en utemiljö som andas harmoni och skönhet. På ett förträffligt sätt har hon skapat ett hållbart företag som kommer att generera många kunder framöver. Med hög kompetens, ett professionellt förhållande till sin verksamhet och sina kunder kommer hon att lyckas i sitt företagande."

2020 var jag utvalt som en av de 20 mest tongivande Haningeborna och deltog i en reklamkampanj med bild och text som affischerades i hela Haninge samt i Haninge kulturhus.

2020 vann jag Sollidenpriset på Öland för min visningsbalkong inspirerad av Derek Jarmans Prospect Cottage i Kent. Priset mottog jag av hans majestät Karl XVI Gustav samt drottning Silvia en solig dag i augusti.  Lite extra stolt vart jag allt då mitt pris var Juryns pris med idel kända trädgårdsmänniskor i juryn. 

2021- Kurs i Trädgårdskeramik på Capellagården

2017-2022 - 9 st Genomförda samt godkända kurser på Trädgårdsakademin riktad mot att bli Diplomerad Trädgårdsarkitekt.
- Trädgårdsdesign PRIMO
- Grundkurs i växtkännedom
- Prydnadsträd, buskar och barr
- Perenner & sommarblommor
- Trädgårdsritning
- Villaträdgårdens historia
- Trädgårdsdesign Hortum
- Trädgårdsdesign som affärsidé
- Ritningsläsning och mätteknik

pressbilder utnämnelse caradonna trädgård
visningsbalkong solliden


Helena Gustafsson
Bävervägen 4, Haninge
Tel: 070-293 84 00
Mail: info@caradonna.se
Innehar F-skattsedel